domingo, 22 de febrero de 2009

Un rei sempre viu: Jaume I


Benvolguts amics.

Ahir dissabse la nostra associació va participar, amb amics d'altres associacions, en un obra de teatre que va tindre lloc, amb assistencia multitudinaria de públic, a la plaça de l'ajuntament de Vila-real, i que tenia com a argument la figura de Jaume I, des del seu naiximent fins a la conquesta de Valencia, tenit com a punt culminant l'otorgament de la carta pobla a Vila-real.






Els assaigs preliminars de l'escenografia van tindre lloc a les dependènies de l'antic quartel de l'exercit Tetuan 14 a Castelló.











Aquesta és la primera vegada en que la nostra associació s'involucra en un acte d'aquestes caraterístiques, i el resultat ha sigut molt enriquidor. Tot ha eixit estupèndament i l'experiència ha sigut única.

Ací teniu alguns retalls del diari Mediterrareo de Castelló del dia 22 de febrer de 2009 on es registren diversos moments d'aquest esdeveniment. 


El peu de foto no és del tot correcte ja que els actors fotografiats representaven als pares del rei Jaume I: El rei Pere II el catòlic i Maria de MoltPelier. Si voleu saber més podeu prèmer ací


Ací tenim la mateixa errada al peu de foto. L'actor que va a cavall encarna al pare de Jaume I, el rei Pere II el catòlic.


Ací en la foto apareixen els nostres amics dels Cavallers Templers de Castelló amb el seu Gran Mestre al cap d'avant En Vicente Ballester i Betí, el seu Senescal José Garcia i el seu comendador Félix Franco. Són ells els que ens van convidar a participar a l'obra. Amb gratitud, moltes gràcies.



Els companys que van veure tot des de la barrera van assenyalar l'èxit d'assistència, malgrat el fet de que el Vilareal C.F., que és un equip de futbol de primera divisió, jugara a casa. Per cert, sembla que va guanyar.






Agraits i pagats donem les gràcies per haver tingut l'oportunitat d'haver participat en aquest acte, i felicitem a tots els que ho han fet possible.

Associació Cultural Dames i Cavallers d'Uixó
ACDamesiCavallersdUixo@gmail.com

1 comentario:

  1. ¿cómo se puede conseguir la obra escrita para representarla entre los chicos?

    ResponderEliminar