lunes, 15 de junio de 2009

Cinc Anys de Conquesta

Benvolguts amics:
Amb aquest nom la nostra associació ha organitzat una exposició fotogràfica retrospectiva amb una selecció dels moments més significatius que s'han pogut viure en aquestos cinc primers anys.
Com estava previst, i reflectit en l'Agenda de Cultural de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, aquesta exposició ha quedat oberta al públic els dies 12, 13 i 14 de juny.
Amb l'alcaldessa, Na Isabel Bonig Trigueros, i els regidors de les diferents formacions polítiques amb representació al nostre ajuntament, l'exposició fou inaugurada amb el preceptiu tall de cinta, i davant l'ull de les càmares de les television locals.
"Na Violan d'Hongria 2008", Na Maria Isabel Jiménez i Aledón, i el "Cavaller Major" de l'associació, En Josep Luís Gadea Almela, van conduir a les autoritats a través de la secuencia cronológica de les diferents instantànies presentades i van situar i localitzar les circumstàcies i les persones que en elles participaven.
El dissabte l'exposició va romandre oberta durant l'acte de presentació de "Na Violant d'Hongria 2009", Na Jéssica Aparici Garcia, i del "Cavaller de l'Any 2009", N'Arcadi Garcia Sanz i, fins i tot, durant la celebració del Sopar Medieval d'entrada del solstici d'estiu que va celebrar-se a la plaça 9 d'octubre del Carbonaire.
El diumenge, com en els dies precedents, l'exposició va obrir les seues portes a les 18:00 hores de la vesprada, i va romandre oberta fins les 20:00 hores en que es va clausurar.
Aquesta activitat s'ha organitzat modestament amb molta ilusió i amb ella hem tingut l'oportunitat de explicar què és l'Associació Cultural Dames i Cavallers d'Uixó, en què esta basada, qué representa i perqué.
A més de la mostra fotogràfica, l'exposició ha contat amb la presencia dels vestits de totes les dones que ens estos anys han encarnat la figura de Na Violant d'Hongria.
També cal resaltar que l'exposició ha contat amb la colaboració del senyor Rafael Ramírez Bachot, membre del foro fotografic "El Club Digital", soci de l'agrupació fotogràfica "L'Art de la LLum" i president del "Círculo Filatélico, Numismático y de Coleccionismo Ibn Al-Abbâr" d'Onda.


















Associació Cultural Dames i Cavallers d'Uixó
ACDamesiCavallersdUixo@gmail.com

1 comentario:

  1. La Exposición os ha quedado de lujo y muy bien cuidada.
    Felicito a la Junta Directiva y todo/as lo/as socios/as, por vuestro aniversario, por la oportunidad que me habéis dado en exponer ahí como en vuestro bloc, varias de mis modestas fotografías y por las actividades culturales que desde vuestra fundación realizáis con tanta ilusión.
    Un abrazo,
    Rafael Ramírez

    ResponderEliminar