martes, 6 de enero de 2009

Cavalcada dels Reis Mags 2009


Un any més, l'Associació Cultural Dames i Cavallers d'Uixó ha participat en la Cavalcada dels Reis Mags celebrada el dia 5 de gener de 2009 i que ha recorregut els carrers de la Vall d'Uixó.

Amb unes 64 persones, l'associació ha col·laborat amb un cercavila que s'ha iniciat a les 18:00 hores en el carrer San Josep, que ha passat per la plaça de l'Angel, plaça de la Pau, plaça de l'Assumpció i que ha acabat a la plaça del Centre a això de les 20:30 hores, per a espectació dels veïns de la nostra ciutat.

Els més menuts han pogut gaudir amb ells, disfressats i caracteritzats de personatges de comptes infantils com ara "El mag d'Oz" on hi han estat Dorothi, l'Home de llanda, l'Espantaocells i el Lleó; "BlancaNeus i els set nanets"; Alicia en el país de les maravelles on hi han estat Alicia, les Cartes de la baralla, la Regina de bastos, el conill blanc i el Rei de cors; y del Món de NoMaiMés han vingut Peter Pan, els Xiquets perduts, Garfi y Campaneta.

D'altra banda hi han aparegut diversos personatges de Disney com ara els esquirols Chip i Chop, de la Warner con ara el conill Bugs Bunny, i d'altres més com l'abella Maya. Tan mateix també s'han pogut veure personatges de còmics com ara Astèrix, Obèlix i el seu goset Idèfix i superherois com Superman, Spiderman i Batman, i d'altres herois no tan supers com el Zorro.

Aquest esdeveniment ha estat una oportunitat més on l'associació ha possat de manifest d'un costat la seua versatilitat i capacitat de convocatòria, i d'altra el seu compromís i vocació en la participació i organització d'esdeveniments que completen l'oferta cultural de la nostra ciutat.

No més cal desitjar que el Reis Mags s'hagen recordat de les il·lusions i espectatives de cadascú, fent que el nou 2009 siga un any millor per a tots.

Pròximament penjarem fotos de l'esdeveniment.

Associació Cultural Dames i Cavallers d'Uixó
ACDamesiCavallersdUixo@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario